Viva Szépségszalon "Mindenki más, mindenki egyedi!"

Üdv a Viva-Szalon Honlapján!
Mindenki más, mindenki egyedi!
Bejelentkezés: +36/20/444-0946

  • PDF

Hajhosszabbítás

26
Apr 2012

hair_long

Hajhosszabbítás, hajdúsítás hajfelvarással Győrben a Vivaszalonban!

Június 30-ig 50% engedménnyel!

Viva Szépségszalon "Mindenki más, mindenki egyedi!"
9026 Győr - Révfalu, Bácsai u. 64.
Bejelentkezés: +36/20/444-0946

Mire kell ügyelni hajhosszabbítás-dúsítás előtt:

Fordulj szakemberhez hajhosszabbítás-dúsítás előtt, a konzultáción minden lényeges tanáccsal ellátnak. A konzultációt általában a szalonokban, fodrászüzletekben ingyenes.
Érdemes vastag szálú hajnál és Kleopátra frizuránál hajhosszabbítás előtt hajadat fokozatosra vágatni, hajszálaid végét kicsit megpuhítani, ugyanis így kevesebb hajmennyiséggel is már szép hajkoronát lehet varázsolni neked.
A póthaj tincseket a saját hajaddal 1-1 arányban tesszük fel, így elkerülendő, hogy a póthaj vastagabb legyen, mint saját tincsed, és elkerülhetjük saját hajad kiszakadását.
Erősen hulló hajra illetve allergiás fejbőrre tilos hajhosszabbítás-dúsítást alkalmazni!
Hajtípusodnak megfelelő hajat válassz! Vékonyabb szálú hajhoz az európai haj, míg vastagabb szálú hajhoz az indiai haj a legalkalmasabb.
Hajhosszabbítás-dúsítás előtt fontos fejbőröd, hajad zsírtalanítása a póthaj illesztésének megfelelő tapadásához.

Hajhosszabbítás-dúsítás után:

Fodrászati szolgáltatást olyan szakembernél vegyél igénybe, aki ismeri a hajhosszabbított haj igényeit. Azonban a legjobb a forgalmazó hajszalonnál végeztetni a fodrászati szolgáltatást, legtöbbször csak így érvényesíthetjük a garanciát.  Mivel a póthaj elhalt ajánlott több balzsamot és pakolást használni rá, mivel a hajgyökerektől már nem kap megfelelő nedvességet. Érdemes proteines, szilikon tartalmú ápoló sampont, balzsamot, sprayt és hajvégápolót használni. Hajtincseink gubancolódása elkerülésére rendszeresen fésüld át póthajadat, a hajtövektől a hajvégekig. Speciális hajkefe segítségével elkerülhető és kibontható a gubancolódás. Vizesen ne fésüld a póthajat, hagyjad magától megszáradni illetve gyenge hőfokon hajszárítóval szárítsd meg a hajat. Megfelelő ápolás mellett a póthaj szép és egészséges marad, így hosszabb élettartamot ad. Hajvasaláskor, festéskor tincses hajhosszabbítás esetén az illesztésekre nem ajánlatos rámenni, mert az illesztőanyag károsodhat és lecsúszhatnak a tincsek. Hajhosszabbított póthajadat ne próbálde meg otthon eltávolítani, ezt is bízd szakemberre! Minden hajhosszabbítás-dúsítás technikához egyedi módszer szükséges. Helytelen eltávolítás esetén kiszakíthatod saját hajadat.

Hajhosszabbításhoz ajánlott hajmennyiség

  •     Rövid cleopátra haj hajhosszabbítás: 40-60 cm: min. 120-140 db tincs
  •     Rövid tépett frizura hajhosszabbítás: 40-60 cm: min. 100 -120 db tincs
  •     Félhosszú tépett frizura hajhosszabbítás: 40-60 cm: 70-100 db tincs
  •     40 cm haj hajhosszabbítás: 50-60 cm: 60 db tincstől
  •     Csak dúsítás: 40-60 db tincstől
  •     Melírozás: 10-20 db tincstől, mikrokeratinos tincsekkel még szebb hatás!

Megjegyzés: Tépett ill. vékonyított hajvégekhez mindig kevesebb mennyiség elegendő, mint egy tömören, egyenesen levágott hajhoz!!

Forrás: http://hajhosszabbitas-hairtrend.hu/
You are here Szolgáltatásaink Fodrászat Hajhosszabbítás