Viva Szépségszalon "Mindenki más, mindenki egyedi!"

Üdv a Viva-Szalon Honlapján!
Mindenki más, mindenki egyedi!
Bejelentkezés: +36/20/444-0946

 • PDF

Szolárium Csokicsővel, csak 6 perc, és csokibarnán jössz ki!

22
Jan 2012

SzoláriumLuxura V5 állószolárium

AKCIÓ - 10 alkalmas szoli bérlet 6000.-Ft helyett csak 4200.-Ft + ajándék száraz hajvágás a bérletvásárlóknak!

Viva Szépségszalon "Mindenki más, mindenki egyedi!"
9026 Győr - Révfalu, Bácsai u. 64.
Bejelentkezés: +36/20/444-0946

A szolárium előnyei

A mesterséges fény gyorsabban barnít, így nincs szükség órákon át tartó napozásra ahhoz, hogy a bőrszín egyenletes, aranybarna színt nyerjen, ráadásul télen sem kell lemondani használatáról. Ugyan gyorsabban érhető el mesterséges fénnyel az egyenletes barnulás, a bőrszín hamarabb elveszíti barna árnyalatát, az UVB sugarak hiánya miatt.

A szolárium azonban nem csak a szép bőrszín eléréséhez használható. A meleg környezet, s az UV fény számtalan problémára megoldást nyújthat, s manapság megbízható körülmények között már az orvostudomány is kúraszerűen alkalmazza, ha nem áll fenn egyetlen ellenjavallat sem. Az UV fény fokozza a D-vitamin termelődést, s enyhíti az ekcéma és pikkelysömör tüneteit is, a meleg környezet pedig enyhíti az izületi problémákat, így néhány valóban szükséges esetben a szolárium megoldást jelenthet.


SzoláriumTippek:

 • Szolárium használat előtt mindenképpen távolítsuk el a sminket!
 • A bőrradír használatával eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket, így az ezt követő mesterséges napozás során a bőr egyenletesebben barnul.
 • Mindig fokozatosan növeljük a szoláriumban töltött idő hosszát, így elkerülhető a leégés (kezdjük 5 perccel, majd emeljük 10 végül 15 percre a szoláriumban töltött időt)!
 • Szolárium használat után célszerű hidratáló krémet használni, mely megelőzi a bőr kiszáradását!
 • Szoláriumozás alatt mindig csukva kell tartani a szemet, ehelyett védőszemüveg is használható-, mert az erős fénysugár károsíthatja a látást, s akár szürkehályogot is okozhat.
 • Szoláriumozás alatt nem célszerű kozmetikumokat használni (kivéve ha bőrünket napvédő krémmel védenénk), ezek nem csak megakadályozzák a bőr egyenletes barnulását, de egyes esetekben bőrirritációt vagy hegesedést is okozhatnak!
 • Napfürdőzés előtt mindig el kell távolítani az ékszereket, melyek nem csak hátráltatják az egyenletes barnulást, de átmelegedés esetén megégethetik a bőrfelületet is.

A szoláriumozás bár megszüntetheti a téli napfénymentes idő okozta rosszkedvet, s a bőr vitamintermelésében is segítséget nyújthat, mégis a komoly kockázati tényezők elkerülésének érdekében nagyon fontos, hogy csak azok használják, akiknek valóban engedélyezett, s ők is csak a mengengedett ideig és körülmények között.

szoli_01Mi a Csokicső®?

A csokicső® egy speciális szoláriumcső fejlesztés, melynek rendszeres használatával rövid idő alatt sötét „csoki” színt lehet elérni. Ez a speciális szoláriumcső, titkos „recept” alapján szinte utánozhatatlan módon gyártódik, Európa egyik legnagyobb lámpagyárában Németországban. A csokicsövek gyártása szinte utánozhatatlan, a márkanevet Európában védjegy oltalom védi! Bármilyen szoláriumba be lehet rakni, jelenleg három termékcsaládja kapható:

 • a Chocolate Brown Dark,
 • a Chocolate Brown Medium,
 • és a Chocolate Brown Nr1, Nr2, Nr3.

You are here Szolgáltatásaink Szolárium